LAUKEUKSILTA LOMALLE - Terveisiä tuetulta lomalta   (Julkaistu: 31.07.2019)

LAKEUKSILTA LOMALLE

Perhe Pohjanmaan Teuvalta päätti hakea ensi kertaa tuetulle lomalle kuultuaan tuetusta lomatoiminnasta MLL:n perhekahvilassa. Myös tuttavilla oli hyviä kokemuksia vastaavasta lomasta. Lomalta haluttiin vaihtelua arkeen ja niinpä lomakohteeksi valikoitui Imatra, joka oli ”sopivan kaukana” kotinurkilta. Kylpylällä oli myös iso painoarvo lomakohteen valinnassa. Itä-Suomi ja Imatra kiinnostivat perhettä myös siksi, että päästiin näkemään erilaisia maisemia Pohjanmaan lakeuksien sijaan. Perinteisesti perhe on vapaa-ajallaan retkeillyt lähiluonnossa ja tehnyt parin päivän reissuja lähialueille. Nyt vietettiin ikimuistoiset viisi vuorokautta Imatran Kylpylässä nauttimalla niistä jutuista, mitä kotona pääsee harvoin tekemään.

Perhe täytti lomapäivänsä sopivasti erilaisilla puuhilla, joita he valitsivat sekä lomaohjelmasta että tutustuen omatoimisesti lähialueen matkailunähtävyyksiin ja perhekohteisiin. Tutuksi tulivat niin koskinäytös Imatrankoskella kuin Lappeenrannan sataman hiekkalinnakin.  Saimaaseen perhe tutustui parin tunnin maisemaristeilyllä sekä lomaohjelmasta mieluisana löytyneellä onkiretkellä. Antti-isä ja Leevi 5 v. nappasivatkin Saimaasta mukavan saaliin. Uiminen viihtyisässä kylpylässä oli luonnollisesti loman kohokohtia. Vanhemmat arvostivat myös lomaohjelman tarjoamaa lasten hoitomahdollisuutta ja käyttivätkin tämän ajan hyödyksi kuntoilemalla itse sillä aikaa kuntosalilla.

Parasta lomalla oli uimisen ja kylpylän lisäksi kiireetön yhdessäolo perheen kanssa. Tiina-äidin mukaan tästä lomasta puhutaan vielä pitkään.


« Takaisin